Hoppa till innehåll

Bemanningssjuksköterska Göteborg

Hitta bemanningssjuksköterskor med Dedicare

Söker din verksamhet efter bemanningssjuksköterskor i Göteborg? Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete. Med oss får ni hjälp med alla sorters personalbehov, oavsett om det gäller totalbemanningar av hela enheter, avdelningar, operationsteam eller enstaka vikarier för en dag. Tillsammans med våra kunder och konsulter strävar vi alltid efter att säkerställa en trygg, tillgänglig och likvärdig vård för alla.

Rekrytering och sjuksköterskebemanning i Göteborg

Med vår expertis och långa erfarenhet inom rekrytering och sjuksköterskebemanning kan vi hjälpa er med lösningar för att täcka de resurs- och kompetenskrav som behövs. Vi har många duktiga sjuksköterskor i Göteborg inom bemanningssektorn och hjälper er att hitta rätt kandidat för just din arbetsplats.

Personal för alla behov

  • Enstaka vikarier
  • Totalbemanning av hela avdelningar och enheter
  • Operationsteam

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med en personallösning för just din verksamhet. Du når oss även på +46 8-555 656 00 eller nurseoffice@dedicare.se.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer om våra erbjudanden

Konsulttjänster

Genom att använda våra konsulttjänster får du hjälp att täcka upp för en vakans och stötta upp den ordinarie verksamheten med kvalificerad personal vid behov.

Bemanningslösningar

Med bemanningslösningar får du ett skräddarsytt alternativ där vi ansvarar över allt – rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent personal.

Rekrytering

Söker du fast personal? Vi hjälper dig att hitta sjuksköterskor med rätt kompetens för just din verksamhet.