Hoppa till innehåll

Bemanningssjuksköterska Malmö

Hitta rätt sjuksköterska med Dedicare

Behöver ni stärka upp verksamheten med fler bemanningssjuksköterskor i Malmö? Låt oss på Dedicare hjälpa er att hitta ny personal! Vi är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete och kan tillgodose er med alla typer av personalbehov – oavsett om det gäller totalbemanningar av hela avdelningar eller enstaka vikarier över dagen.

Sjuksköterskebemanning och rekrytering

Vårt nätverk består av många duktiga sjuksköterskor i Malmö och tack vare detta kan vi hjälpa er att täcka de kompetens- och resurskrav som ni är i behov av. Med vår långa erfarenhet och expertis inom rekrytering hjälper vi till med att hitta rätt person till era uppdrag som kan stärka upp efter behov.

Personal för alla behov

  • Totalbemanning av hela avdelningar
  • Operationsteam
  • Enstaka vikarier

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet med personal. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss. Du når oss även på +46 8-555 656 00 eller nurseoffice@dedicare.se.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer om våra erbjudanden

Konsulttjänster

Genom att använda våra konsulttjänster får du hjälp att täcka upp för en vakans och stötta upp den ordinarie verksamheten med kvalificerad personal vid behov.

Bemanningslösningar

Med bemanningslösningar får du ett skräddarsytt alternativ där vi ansvarar över allt – rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent personal.

Rekrytering

Söker du fast personal? Vi hjälper dig att hitta sjuksköterskor med rätt kompetens för just din verksamhet.