Hur tillgodoser du dina medarbetares behov av handledare?

Dedicare erbjuder krisstöd genom erfarna handledare 

För oss är det en självklarhet att alla som arbetar med vård och omsorg erbjuds kvalitativ handledning för att få möjlighet att diskutera och reflektera över sina upplevelser.

När pandemin drog som värst över Sverige tvingades vården samla alla tänkbara resurser. Vårdpersonal omplacerades och fick rycka in på avdelningar de saknade erfarenhet av. Detta har nu skapat ett stort behov av mer handledning för att hjälpa vårdpersonalen att bearbeta jobbiga händelser.

Vi erbjuder därför krisstöd, traumastöd och samtalsstöd för yrkesgrupper inom bland annat äldreomsorgen, sjukvården och socialtjänsten. Handledningen kan gå till på olika sätt, till exempel genom möten mellan sjuksköterskor från olika avdelningar eller arbetsplatser – kirurgi, medicin, intensivvård, distriktsköterskor, akutavdelning.

Att bli coachad i svåra lägen i yrkeslivet borde vara en självklarhet på alla arbetsplatser. Våra handledare har antingen socionomutbildning eller psykoterapeututbildning och innehar handledarutbildningsbevis.

Vi bokar gärna in ett möte för att presentera de olika handledningsalternativ som vi kan erbjuda. Välkommen att höra av dig till Carolina för mer information, eller lämna en intresseanmälan. 

Carolina Norin carolina.norin@dedicare.se

Kontakta oss

Vill du kontakta oss fyller du i nedanstående kontaktformulär så återkommer vi till dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.