Psykolog
och 65+ ung?

Du är fortfarande behövd

Är du i pensionsåldern men känner att du fortfarande har mycket kvar att ge? Då har du hittat rätt! På Dedicare ser vi din långa yrkeslivserfarenhet som en styrka, något som gör dig extra värdefull som psykologkonsult. Din kompetens behövs och vi värderar dig som har förmågan att arbeta självständigt. Vi tror på dig som är pensionär. Hos oss kan du börja livet efter 65.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig för att prata mer om dina möjligheter. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig.

 

pexels-cottonbro-5962182

Anpassat efter dina behov

Med oss väljer du själv var, när och hur mycket du vill jobba. Kanske vill du ta enstaka utredningar och jobba från sommarstugan? Eller längtar du efter att upptäcka nya vackra platser i Sverige? Oavsett om du vill arbeta deltid eller heltid, på din hemort eller annan plats i landet, har vi uppdragen för dig. Vi har massor av spännande uppdrag i hela Sverige. Med oss kan du känna dig trygg med att vi hittar ditt uppdrag, när du vill ha det.

some-alla-hjartans-dag-2022-1

Vi tar hand om dig

Som psykologkonsult på Dedicare får du en egen konsultchef som tar hand om dig hela vägen. Som stöttar och alltid finns där när du behöver det. Din konsultchef hälsar på ute på uppdrag och bjuder ut dig på lunch. Tar dialogen med arbetsgivaren och ser till att du trivs med ditt uppdrag. Vi sätter alltid dina behov i fokus och vill du byta uppdrag hjälper vi dig att hitta ett som passar bättre. Allt för att du ska trivas så bra som möjligt.

Lediga uppdrag som psykolog

Nedan ser du några exempel på lediga uppdrag som psykolog. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig för att berätta mer. Tillsammans hittar vi uppdragen som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform