Bemanning och rekrytering av psykologer

Hitta kompetent personal snabbt

Föräldraledighet, högre arbetsbelastning eller sjukskrivning? Det finns många anledningar till att personalbrist kan uppstå. Oavsett om du behöver hjälp att täcka upp akuta vakanser eller är ute efter en mer långsiktig lösning är vi samarbetspartnern för dig. Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom socialt arbete, vård och life science. Tack vare ett stort nätverk och bred kompetens kan vi hjälpa dig med snabba och effektiva lösningar runt hela landet.

Är du i behov av att ta in konsulter, rekrytera personal eller kanske en kombinationslösning? Med Dedicare kan du lita på att vi hittar rätt kompetens, när du behöver det.

Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig för att berätta mer om hur vi kan möta just dina behov. Du kan även ringa oss på +46 8 555 656 80 eller mejla till psykolog@dedicare.se.

pexels-cottonbro-5962182

600+ legitimerade psykologer

Våra legitimerade psykologer kan snabbt sätta sig in i din verksamhet och stötta upp där det behövs. Som Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag för psykologer har vi ett stort nätverk med kompetenta kandidater inom samtliga psykologgenrer. Det här gör att vi alltid kan erbjuda kunnig och engagerad personal med den erfarenhet som behövs för att förstärka din arbetsplats. Arbetslivet, Barn/Ungdom, Familj/Par, Förskola/Skola, Kris/Katastrof, Psykoterapi, Rättspsykologi/Kriminella och Brottsoffer samt Vuxen/Individ – Klinisk psykologi är exempel på verksamhetsområden där vi kan stötta med kompetens.

some-alla-hjartans-dag-2022-1

Trygg samarbetspartner

Att du känner dig trygg är viktigt för oss. Vi har över 25 års erfarenhet av bemanning och rekrytering, är ISO-certifierade och värnar om bra arbetsvillkor för våra konsulter. Därför är alla våra anställda försäkrade och anslutna till kollektivavtal. Hos oss får du en kontaktperson som kan din bransch och enkelt kan matcha rätt konsult med just dina behov. Dessutom är vi alltid tillgängliga för dig under arbetsdagar. Alltid med fokus på att bespara dig tid och förstärka din verksamhet med rätt kompetens. Och du är i gott sällskap. Våra kunder finns inom stora och små privata, kommunala och statliga organisationer.