Socialsekreterare, vi har uppdrag i hela landet!

Din kompetens är efterfrågad

Är du socialsekreterare och har minst tre års yrkeserfarenhet? Då vet du säkert om att just din kompetens och erfarenhet är eftertraktad runt om i hela vårt avlånga land. Med oss kan du hitta uppdrag långt upp i norr ända ner till de vackra stränderna i Skåne. Som konsult hos oss behöver du inte tumma på din trygghet då vi har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och fina förmåner.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig för att prata mer om dina möjligheter. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig.

 

080323100923_111731_769184720ebe2253b22b36aea2816c1378816022792f719909108c86d68eb648c4c9ede05fdfc9020c8e11d0b00748df98d11c-jpg-2

Vad innebär det att vara socionomkonsult?

Som socionomkonsult får du mer tid till att göra det du är bra på. Som konsult deltar du inte i arbetsplatsens olika verksamhetsmöten och får därför mer tid för handläggningen och för de klienter som vi finns till för. Dessutom får du god ersättning och trygga villkor!

dedicare_utomhus-2-2

Kvalifikationer för uppdrag som socialsekreterare

Du bör:

  • ha socionomexamen eller likvärdigt samt minst tre års erfarenhet inom området
  • vara självgående och trygg i din yrkesroll
  • vara effektiv och det ligger i din natur att vara initiativrik
  • tycka om omväxling i din yrkesroll
  • vara flexibel, positiv och lösningsorienterad som person
  • vara redo för nya utmaningar tillsammans med oss!

Välkommen till Dedicare!

Hos oss får du en egen konsultchef som tar hand om dig hela vägen. Som stöttar och alltid finns där när du behöver det. Din konsultchef tar dialogen med arbetsgivaren och ser till att du trivs med ditt uppdrag. Hos oss har samtliga konsultchefer erfarenhet av socialt arbete, därför kan de enkelt sätta sig in i din arbetsdag, dina behov och utmaningar. Vi har kollektivavtal, vilket innebär att du får tjänstepension, försäkring och sjuklön om du skulle bli sjuk. Som konsult hos oss får du möjlighet till spännande uppdrag, trygghet samt fina förmåner.

Lediga uppdrag som socionom

Nedan ser du några exempel på lediga uppdrag som socionom. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig för att berätta mer. Tillsammans hittar vi uppdragen som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform