Undersköterska, kombinera äventyr och jobb på Falklandsöarna!

Undersköterska, res iväg på äventyr!

Är du undersköterska och längtar efter äventyr? Vad sägs om betald resa och boende i kombination med arbete på vackra Falklandsöarna? För detta spännande uppdrag söker vi 5-10 undersköterskor, med minst två års yrkeserfarenhet och som är redo att packa väskan för ett sex månader långt äventyr på ögruppen som ligger i sydvästra Atlanten. Åk själv eller varför inte tillsammans med en kollega och dela detta äventyr?

Gör en intresseanmälan redan idag så kan vi berätta mer om uppdraget!

namnlos-design-28
Om uppdraget

Du som reser iväg på detta uppdrag kommer att jobba med omvårdnad på äldreboende inom demensvård eller på gruppboende för vuxna med inlärningssvårigheter. Arbetet är förlagt på 37,5 h/vecka och du jobbar treskift (dag, kväll och natt). Dedicare står för din resa såväl som boende, vi ser till att du kommer tryggt på plats. Uppdraget är 6 månader med möjlighet till förlängning om önskemål och behov finns. Hos oss har du också alltid en engagerad konsultchef som du har nära kontakt med före, under och efter ditt uppdrag.

namnlos-design-29
Kvalifikationer för uppdraget

Vi söker dig som:

  • är utbildad undersköterska alt. vårdbiträde eller personlig assistent
  • har minst 2 års arbetslivserfarenhet
  • kan ta uppdrag på 6 månader på Falklandsöarna med start under vår/sommar 2023
  • talar flytande engelska
  • är flexibel
  • är redo för ett äventyr!

Om Falklandsöarna

Falklandsöarna är en brittisk ögrupp i sydvästra Atlanten, med orörd natur och ett rikt djurliv och är därför en populär destination för naturälskande vandrare och campare från hela världen. Öarna bjuder på flertalet vandringsleder där du kan se vilda djur. Tycker du att pingviner vore häftigt att få se i sin naturliga miljö så kan du hitta inte mindre än fem olika pingvinarter på öarnas vackra stränder.

Falklandsöarna

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lisa HolmbergLisa Holmberg
Mail: lisa.holmberg@dedicare.se
Mobil: +46 73 574 71 26