Lediga jobb i Norden

Jobba som läkare, psykolog, socionom eller sjuksköterska utomlands 

Funderar du på att jobba utomlands som läkare? Som psykolog? Eller kanske drömmer du om att jobba som sjuksköterska utomlands? Jobba inom vården, life science eller socialt arbete som bland annat psykolog, sjuksköterska eller läkare utomlands via Dedicare.

Genom att välja oss som arbetsgivare öppnar du inte bara dörren för en ökad flexibilitet inom ditt yrke men också till fler karriärmöjligheter i olika städer och länder. Som konsult är världen din arbetsplats.

Störst på bemanning och rekrytering i Norden 

Vi är störst i Norden på bemanning och rekrytering inom vård, life science och socialt arbete. Det innebär att vi alltid har nya uppdrag, som kan ge dig nya medarbetare och utmaningar. Att välja livet som konsult inom vård och socialt arbete kan därför leda till en snabb utveckling för dig som vill utmana dig själv och söker nya erfarenheter.

Som konsult hos oss behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Våra konsulter har kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet.

Se våra lediga jobb utomlands här, och börja sök jobb i Norden redan i dag. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst. 

Hitta lediga jobb utomlands

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform