Dedicare-appen är här

Nu blir livet ännu enklare för dig som är konsult! Vi på Dedicare är måna om att du som jobbar inom vård, life science eller socialt arbete ska kunna forma din karriär precis som du vill och få möjligheten att anpassa arbetslivet efter just dina behov. Och vi vill alltid hitta lösningar som underlättar din vardag och gör den så smidig som möjlig. Därför har vi tagit fram en app som innebär en ännu större frihet för dig.

– Vårt fokus är att vara en attraktiv arbetsgivare och våra konsulters behov är väldigt viktiga för oss. Vi är glada att nu kunna presentera Dedicare-appen där vi bland annat har gjort tidrapporteringen mer tillgänglig. Detta är ett naturligt steg i vår digitaliseringsresa och vi kommer att utveckla appen med ännu fler funktioner framöver, säger Eva Brunnberg, VD för Dedicare Sverige.

Ladda ner appen och upptäck alla fördelar nu

I Dedicare-appen hittar du många smarta funktioner som ger dig full koll på allt du behöver. Med appen direkt i din ficka hanterar du som är konsult enkelt all din tidrapportering, anmäler frånvaro eller registrerar utlägg och milersättning – allt när och var det passar dig.

 

Kom igång

1. Ladda ner appen

Du hittar Dedicare-appen i App Store eller Google Play. Följ länkarna ovan eller sök på Dedicare.

2. Aktivera ditt konto

  • Ange din e-postadress som är kopplad till din profil hos oss. Om du osäker ta kontakt med din konsultchef.
  • Fyll i den kod som du får skickad till dig.
  • Autentisera dig med Bank-ID. (Detta görs bara en gång).
  • Skapa en egen PIN-kod. Koden använder du för att snabbt och säkert logga in i appen framöver.

3. Klart!

Nu har du Dedicare-appen i din telefon.

Frågor?

Behöver du hjälp att logga in eller har frågor om Dedicare-appen? Varmt välkommen att kontakta din konsultchef. Nedan hittar du även en guide för hur du aktiverar appen och registrerar olika aktiviteter i den.

Dedicares app – Steg för steg-guide