Dedicare etablerar varumärket i Storbritannien

Under 2022 förvärvades brittiska Templars Medical Agency av Dedicare. Fram tills idag har de varit verksamma under sitt tidigare varumärke, idag byter vi namn till Dedicare. Namnbytet innebär att Dedicare fortsätter att etablera varumärket på den europeiska marknaden för rekrytering och bemanning inom vård, life science och socialt arbete.

–Vi är mycket stolta och glada att vi nu även kan lansera varumärket Dedicare på den brittiska marknaden. Att fortsätta expansionen av varumärket i Europa är ett led i vår tillväxtstrategi och arbetet med att uppnå vår vision om att bli ett av Europas ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete, säger Krister Widström, koncernchef för Dedicare AB.

– Vi är mycket entusiastiska att kunna ta det här steget. Det känns naturligt att fullfölja integrationen genom att även ha samma namn som övriga koncernen. Sedan förvärvet har vårt arbete med att erbjuda kvalitativa och innovativa rekryterings- och bemanningstjänster fortsatt som tidigare. Att vi fortsättningsvis kommer arbeta under gemensamt varumärke blir en styrka i vår fortsatta tillväxt, och gör också att vi enklare kan ta del av koncernens resurser inom marknad och digitalisering, säger Fiona Thomson, vd för Dedicare Healthcare Ltd, tidigare Templars Medical Agency.

Vi ser framemot att kunna erbjuda våra konsulter från de nordiska länderna uppdrag i Storbritannien, inklusive utomeuropeiska territorier som Falklandsöarna, Gibraltar och Sankta Helena.