Dedicare möter – Socionomkonsulten Rosil

Vi har träffat konsulten Rosil som jobbar som socionom på en verksamhet i Stockholm. Här berättar hon om hur hon upplever att det är att jobba för Dedicare.

Hur trivs du på Dedicare?

– Jag delar Dedicares goda värderingar och upplever att de alltid finns där för mig som konsult. De är lyhörda, ser till att bemöta mina önskemål och ger mig goda utvecklingsmöjligheter. Det bästa med mitt arbete är att få göra skillnad. Genom att vara konsult för Dedicare får jag inte bara möjligheten att hjälpa mina klienter men även arbetsplatser som behöver avlastning. Jag får chansen att bidra med min kompetens och samtidigt utvecklas själv.

Vad skulle du säga till en vän som skulle börja på Dedicare?

– Som konsult för Dedicare kommer du att få möjligheten till att prova nya arbetsplatser. I samband med det kommer du kunna bredda din kompetens. Du väljer själv var och när du vill arbeta och du representerar ett välkänt företag som kommer visa dig stor tillit och engagemang.

Vill du veta mer om hur det är att jobba som socionomkonsult?

Hör av dig till Armin Fejzic armin.fejzic@dedicare.se +46 72-504 32 61, eller fyll i en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.