Dedicare stärker sitt erbjudande inom rekrytering och tillsätter ny affärsområdeschef

Rekrytering av nya medarbetare innebär en möjlighet att skapa de bästa förutsättningarna för både den anställda och för verksamheten. Att finna rätt kandidat är ofta en utmaning och inom vård och socialt arbete finns ett stort utbud av fasta tjänster som ska tillsättas snabbt och effektivt. Ett sätt att säkerställa en kvalitativ rekryteringsprocess med uppnått resultat är att ta hjälp av en extern part.

Dedicare utökar nu sin satsning inom rekrytering för att tillgodose det behov som finns runt om i landet. Ny affärsområdeschef för Dedicare rekrytering blir Jessica Alarik som har en lång erfarenhet av framgångsrika rekryteringar till både privata och offentliga kunder inom vård och social omsorg.

– Vi har sett en ökad efterfrågan av kompetens inom vård och social omsorg under lång tid och tror att en aktör inom rekrytering med spetskunskap som kan bistå i processen skulle kunna göra skillnad, säger Jessica Alarik.

– Det är fantastiskt att få hjälpa kunniga kandidater till sitt nästa drömjobb och se till att våra kunder hittar rätt medarbetare till sin verksamhet.

Kontakta oss

Söker du nytt jobb eller behöver du rekrytera? Kontakta Jessica Alarik direkt på +46 73-088 17 55 eller skicka e-post till jessica.alarik@dedicare.se för att ta reda på mer om vad Dedicare kan erbjuda.