Dedicare är en av Europas bästa arbetsplatser

Vi är mycket stolta över att kunna meddela att Dedicare har utsetts till nr 8 av Europas 50 bästa arbetsplatser i den prestigefyllda rankingen av Great Place to Work. Denna utmärkelse är en bekräftelse på Dedicares kontinuerliga arbete för att skapa en riktigt bra arbetsmiljö. Great Place to Work har tidigare korat Dedicare Norge som den bästa arbetsplatsen i Norge, och nu har vi äran att bli utmärkta som en av Europas allra bästa arbetsplatser.

Vi är mycket stolta över att våra norska kollegor tog hem detta prestigefyllda pris och gläds tillsammans med dem! Utmärkelsen är ett kvitto på att Dedicare-koncernens kontinuerliga arbete med att skapa en riktigt bra arbetsmiljö verkligen fungerar. Bolag består av de människor som jobbar där – medarbetare som trivs och är engagerade är grunden i en hållbar och framgångsrik verksamhet. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla Dedicare-medarbetare som varje dag gör skillnad för våra kunder och konsulter”, säger Eva Brunnberg, VD för Dedicare Sverige.

Om Great Place to Work

Great Place To Work är ett globalt företag som arbetar med att kartlägga kvalitet på företagskultur och ledning samt att stödja utveckling. I mer än 20 år har företaget utsett Norges, Europas och världens bästa arbetsplatser i olika kategorier. Mer än 10 000 företag använder Great Place To Works-mätningar. De bästa arbetsplatserna 2023 definieras i fyra olika kategorier utifrån antalet anställda.

Läs mer om Great Place to Work