Dedicare utvalda finalister i Recruitment Awards

Branschen.se anordnar årligen Recruitment Awards som varje år uppmärksammar och hyllar bemannings- och rekryteringsföretag som under det gångna året gjort en betydande insats eller på annat sätt bidragit positivt till branschen. Vi är otroligt stolta att kunna meddela att Dedicare är finalister i två kategorier; Årets Bemanningsaktör och Årets Rekryteringsföretag!

De kategorierna som Dedicare är utvalda finalister i är Årets Bemanningsaktör, med en motivering som lyfter några av fundamenten i Dedicares verksamhet och det som driver medarbetarna framåt, nämligen att på ett hållbart och ansvarsfullt sätt bidra till människors hälsa, utveckling och livskvalitet. Även Dedicares strävan efter att alltid erbjuda goda arbetsvillkor och kollektivavtal inom vårdbemanning lyfts som en del i juryns motivering.

Dedicare är också finalist i kategorin Årets Rekryteringsföretag, med en motivering som belyser tillväxt och benämner Dedicare som en av marknadens ledande experter på att matcha spännande uppdrag med rätt kompetens.

De slutgiltiga vinnarna kommer tillkännages den 7 mars.

Kort om Recruitment Awards

Recruitment Awards är en tävling som Branschen.se anordnar varje år. Branschen.se är en oberoende nyhetssajt om bemannings- och rekryteringsbranschen. Syftet med tävlingen är att ”uppmärksamma rekrytering- och bemanningsföretag som under 2022 gjort en speciell insats eller på något annat sätt bidragit till information, kompetens, innovation eller kvalitetshöjning inom branschen”.

Här kan du läsa mer om www.branschen.se.