Ett stort tack för 2021!

Gott nytt år från oss på Dedicare och ett stort tack för året som gått! 2021 har, precis som året innan, varit speciellt och vi har fått ställa om och tänka nytt. Men tillsammans med er har det – trots utmaningar och sorgligheter – på många sätt även blivit ett fantastiskt år.

Främst känner vi oss stolta över att så många kompetenta och fantastiska sjuksköterskor, läkare, socionomer och psykologer har valt att jobba med oss – tack till er och det viktiga jobb ni gör! Vi kommer att göra allt vi kan för att ni ska vilja hänga kvar med oss framåt.

Vi är även glada över att så många organisationer, företag, kommuner och regioner valt oss som partner. Särskilt stolta är vi över att få ha jobbat tillsammans med Maskrosbarn, en stor larmcentral och vaccinbussarna som vaccinerat i utsatta områden. Genom samarbeten har vi även hjälpt till att förkorta väntetiderna för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Istället för att behöva vänta på remisser till BuP, som kan ta upp till ett år, har många med hjälp av våra psykologer kunnat få svar inom några veckor och därefter rätt stöd och behandling.

I år har vi även tagit ställning. För att förhindra att sjuksköterskor senare i livet blir fattigpensionärer krävde vi att Sveriges Kommuner och Regioner även tar med goda arbetsvillkor i beaktning i deras nationella upphandling. Idag saknar 1 av 3 bemanningsföretag inom vården kollektivavtal och att jobba utan betyder i genomsnitt 44 000 kr mindre i tjänstepension per år. En enorm skillnad som vi vill göra någonting åt.

2021 har alltså varit fullt av aktiviteter och satsningar och vi ser fram emot ett nytt fint år tillsammans!