Vi är Sveriges tredje mest jämställda börsbolag!

Hos oss på Dedicare är jämställdhet viktigt och vi därför extra glada över att ha hamnat på tredje plats på Allbrights gröna lista över jämställda börsbolag. Allbright kartlägger varje år näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation.

– Att skapa en inkluderande arbetsplats är viktigt för oss på Dedicare då vi, precis som Allbright, är övertygade om att jämställdhet och mångfald leder till ökad innovation, kreativitet och lönsamhet. Hos Dedicare kan man göra karriär oavsett exempelvis kön, ursprung, ålder eller sexuell läggning. Vi är mycket stolta och glada över den fina utmärkelse som en tredje plats på Allbrights gröna lista innebär och jobbar vidare för att bli ännu bättre, med siktet inställt på en första plats, säger Jenny Pizzignacco, HR-chef på Dedicare.

Allbright är en partipolitisk obunden och icke-vinstdrivande stiftelse och för att kvala in på den mest jämställda listan – gröna listan – krävs det att man har minst 40/60 fördelning mellan könen representerat i ledningsgruppen. Läs mer om rapporten på Allbrights hemsida: https://www.allbright.se/

Jenny Pizzignacco, HR-chef på Dedicare