Hoppa till innehåll

Rekrytering IVF-läkare till Falun

Sök jobb med Dedicare

Nu söker vi dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik för en tillsvidareanställning på Livio fertilitetsklinik i Falun. Låter det spännande? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att berätta mer, eller sök jobbet direkt här.

Tjänsten

Är du nyfiken på ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Som gynekolog på Livio klinik i Falun kommer du arbeta med konsultationer, utreda, planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Kliniken är vackert belägen i ett sekelskifteshus i centrala Falun. Här kommer du att arbeta dagtid på vardagar tillsammans med övrig personal. Endast någon gång i månaden kan kortare helgarbete på förmiddag bli aktuellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser helst att du kan arbeta heltid. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, du arbetar tätt ihop med sjuksköterskor och barnmorskor. Du har förmågan att skapa ett positivt klimat och ser individen i varje patient. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att kunna tala svenska och engelska är ett krav, och fler språkkunskaper är meriterande.

Arbetsgivaren

Liviogruppen är Nordens största grupp av kliniker inom fertilitetsbehandlingar med nio IVF-kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Umeå, Norge och Island. Inom gruppen finns även två barnmorskemottagningar, en barnavårdscentral och en egen ägg- och spermiebank. Livio bedriver även forskning genom Livio Research AB som i samarbete med klinikerna utvecklar och utvärderar nya tekniker i syfte att tillhandahålla de senaste beprövade metoderna och behandlingarna inom assisterad befruktning. Livio har som syfte att alltid skapa förbättringar och förenkla för patienter i behandling.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och hur den passar dina behov? Vi svarar gärna på dina frågor! Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du frågor om tjänsten?

 

Fler fasta tjänster som läkare

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och erbjuder förutom en karriär som konsult även långsiktiga möjligheter för dig som letar efter en fast tjänst. Vi ger dig vägledning och tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och planerar så att du kan nå ditt drömjobb.

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Läkare
Din sökning gav 0 träffar