Hoppa till innehåll

Bemanningssjuksköterska Stockholm

Hitta bemanningssjuksköterskor med Dedicare

Behöver du hjälp med att hitta bemanningssjuksköterskor i Stockholm? Som ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete är vi experter på hitta personal som matchar just din arbetsplats.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av personalbehov när det gäller bemanning av sjuksköterskor och skapar alltid skräddarsydda lösningar för din verksamhet. Oavsett om ni behöver personal till ett större eller mindre uppdrag kan vi hjälpa till med allt från enstaka vikarier över dagen till totalbemanningar av hela enheter, avdelningar och operationsteam.

Rekrytering och sjuksköterskebemanning i Stockholm

Tack vare vår långa erfarenhet och vårt nätverk av duktiga sjuksköterskor inom bemanning i Stockholm kan vi tillgodose din verksamhet med lösningar för att placera rätt personal på rätt plats och som kan stärka upp där det behövs. Våra konsulter är det viktigaste vi har och vi ser alltid till att handplocka de bästa inom sitt yrke både inom primärvård och slutenvård.

Varför Dedicare?

Arbetstoppar, omorganisation eller en särskild specialistkompetens. Vi har personal för alla lägen. Genom mångårig erfarenhet av kompetensförsörjning och det faktum att flera av oss själva har jobbat inom vården har vi en god förståelse för vad som krävs. Vi har avtal med 20 av 21 regioner i Sverige och samarbetar med flertalet privata verksamheter.

  • Alla våra konsulter har bra villkor och är försäkrade.
  • Skräddarsydda lösningar för just din verksamhet
  • Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med en personallösning för just din verksamhet. Du når oss även på +46 8-555 656 00 eller nurseoffice@dedicare.se.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer om våra erbjudanden

Konsulttjänster

Genom att använda våra konsulttjänster får du hjälp att täcka upp för en vakans och stötta upp den ordinarie verksamheten med kvalificerad personal vid behov.

Bemanningslösningar

Med bemanningslösningar får du ett skräddarsytt alternativ där vi ansvarar över allt – rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent personal.

Rekrytering

Söker du fast personal? Vi hjälper dig att hitta sjuksköterskor med rätt kompetens för just din verksamhet.