Dedicare Life Science utsedda till Mästargasell

Glada nyheter! Dedicare Life Science har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen MästarGasell 2024 av Dagens Industri för att vara ett av de mest framstående och snabbväxande företagen i Sverige.

Dedicare Life Science har fått den prestigefyllda utmärkelsen Mästargasell 2024, som Dagens industri tilldelar de mest framstående och snabbväxande företagen i Sverige. För att få priset måste bolaget ha korats till Gasell minst tre gånger, antingen i följd eller vid olika tillfällen. Vi på Dedicare Life Science är väldigt stolta och glada över denna fina utmärkelse. Någonting som bara varit möjligt genom det stora förtroendet från kunder, konsulter och kandidater.

”Vi står för att alltid leverera den högsta kvalitén och har alla en gedigen erfarenhet från industrin samtidigt som vi kompletterar varandra på ett bra sätt i ett starkt, prestigelöst team. Och kanske viktigast av allt: vi tar hand om våra kunder och kandidater, oavsett om det landar i ett uppdrag eller samarbete är vi extremt måna om våra relationer. Omhändertagande och inlyssnande, det är en självklarhet för oss. Det är våra främsta framgångsfaktorer,” berättar Johan Walde, medgrundare av Dedicare Life Science (tidigare H&P Search & Interim).

Med tre gasell-troféer och nu även den fina utmärkelsen MästarGasell 2024 från Dagens Industri, blickar Dedicare Life Science framåt tillsammans med sitt växande team. Läs vår spännande intervju med Johan Walde, en av Dedicare Life Science grundare, som berättar om bolagets resa: ”Dedicare Life Science – från startup till MästarGasell”

Kontakta oss

Teamet på Dedicare Life Science är ett kompetent och erfaret team inom life science-industrin. Vi är här för att stötta dig och din organisation och ser fram emot att få arbeta tillsammans med er för att nå era mål och framgångar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med konsult-och rekryteringstjänster inom life science? Eller är du intresserad av att bli en del i vårt team? Maila oss direkt på lifescience@dedicare.se. Vill du nå oss på telefon så är du varmt välkommen att ringa oss på + 46 (0)8 678 10 80.

Vi ser fram emot att höra från dig!