Jobba med oss

Nyfiken på livet som konsult?

Vi erbjuder dig som vill bli konsult fler möjligheter, med ett brett urval av spännande jobb och uppdrag i många städer och flera länder. Kanske är det mer flexibla arbetstider som lockar? Eller nya yrkesmässiga utmaningar, där din kompetens och karriär kan utvecklas? Hos oss finns möjligheterna, utan att du gör avkall på tryggheten. Alla våra konsulter får kollektivavtal och tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Som konsult hos Dedicare får du fler möjligheter, samma trygghet.

På vår webbplats hittar du uppdrag inom nedanstående områden, samt specialinriktningar inom varje yrke:

  • Sjuksköterska
  • Läkare
  • Socionom
  • Psykolog
  • Handledare
  • Chef inom vården

Genom att skapa ett konto och registrera ditt CV på webbplatsen kan du enkelt söka jobben vi publicerar under fliken Lediga jobb. Välj den yrkeskategori du tillhör och få en överblick över våra lediga tjänster och uppdrag som passar dig.

lysekil-1920x734px

Skärgårdsliv i Lysekil

Lysekil är sannerligen en plats där naturen står i fokus. Västkustens vackra skärgård lockar till både avkoppling och aktivt friluftsliv. Vad sägs om spännande aktiviteter såsom paddling, vandring eller fiske? Eller en härlig middag i kvällssolen med riktigt bra skaldjur? Lysekil är ett måste att uppleva under alla årstider.

midnight-summer-sunset-in-visby-old-town-in-swedish-island-of-gotland-sweden-2

Charmiga Gotland

På Gotland är tempot lite lugnare och husen lite vackrare. Strosa längs Visbys charmiga små gator eller åk söderut och imponeras av den storslagna naturen. Gotland är verkligen ett paradis – här finns allt och lite till. Restauranger, lokalt hantverk och en 80 mil lång kust att utforska. Åk nu och gör vardagen roligare!

helsingborg-sunset

Äventyr i Helsingborg

Helsingborg har den perfekta blandningen av ett rikt kulturliv och ett hav som bjuder in till äventyr. Ta en sväng förbi Dunkers Kulturhus och imponeras av alla utställningar. Du kan också ta en cykeltur längs strandpromenaden och Gröningen. Eller varför inte ta färjan över till Danmark? I Helsingborg finns det alltid något att uppleva.

sundsvall

Andas ut i Sundsvall

När du behöver ladda batterierna är Sundsvall en stad för dig. Sundsvall har en natur som får dig att andas på nytt. Det bjuds på ett brett utbud av fiske, där du verkligen får möjligheten att koppla av. Trivs du bättre på land kan du äta middag med utsikt över staden, njuta av rofyllt spa eller utforska stadens utbud av grönområden.