Skolpsykolog för flexibelt uppdrag i Stockholm

Konsultuppdrag utan att ge upp bra villkor

Jobbar du som skolpsykolog och längtar efter en mer flexibel vardag som passar ditt livspussel? Då kan vi berätta att vi har uppdrag i Stockholm där du kan välja att jobba hel- eller deltid, det som passar dig bäst helt enkelt, där du kan få flexibilitet i kombination med trygghet och bra villkor.

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet och som är van att göra utredningar och knyta kontakter med barn, ungdomar och vuxna. Du kommer att bidra med din kompetens på flera skolor och göra skillnad för barn och unga varje dag. Som konsult hos oss har du bra villkor, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, fina förmåner och självklart får du sjuklön om du skulle bli sjuk.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig för att prata mer om dina möjligheter. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig.

namnlos-design-31

Gör skillnad för barn och unga

Det här uppdraget passar dig som:

  • är leg. psykolog och har varit verksam inom yrket i minst tre år
  • har 2-3 års erfarenhet som skolpsykolog
  • har arbetat som skolpsykolog under de senaste fem åren
  • är trygg i dig själv och din yrkesroll
  • har lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna
  • vill göra skillnad för barn och unga
  • som har grundläggande datorkunskaper och kan hantera olika journalsystem
  • är van att utföra utredningar, bedömningar och har erfarenhet av sedvanliga uppgifter som ingår i rollen för en skolpsykolog.

Vill du ha ett flexibelt och utvecklande arbete där du får arbeta på flera skolor med utredningar som primär arbetsuppgift och bidra med din kompetens? Tveka inte att skicka en anmälan till oss så vi kan prata vidare om dina möjligheter med Dedicare!

191222011745_103397_59d0a494fc18bed8357c2b8540fdeff290c6287349d14af5a8e2ce7482631f06ddef481809a43b7ed2bec24a70bbfea8bd-jpg-2

Välkommen till Dedicare!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor, psykologer och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Lund, Skellefteå och Göteborg.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kollegor får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Lediga uppdrag som psykolog

Nedan ser du några exempel på lediga uppdrag som psykolog. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig för att berätta mer. Tillsammans hittar vi uppdragen som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform