Vanliga frågor

Hitta svaren på de vanligaste frågorna vi får

Vilka är Dedicare?

Vi är ledande i Norden på bemanning inom vård och socialt arbete. Det innebär att vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer, psykologer, handledare och chefer till olika typer av vårdgivare. Vi hjälper våra konsulter växa och utvecklas genom nya uppdrag på nya platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vad kan Dedicare erbjuda?

Som konsult hos Dedicare har du större valmöjligheter och ökad flexibilitet kring när, hur och var du vill arbeta. Samtidigt behöver du som konsult hos Dedicare inte välja mellan flexibilitet eller trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa.

Genom att erbjuda dig som konsult nya utvecklingsmöjligheter motverkar vi att yrkesverksamma lämnar jobb inom vård och socialt arbete för att söka karriär- och kompetensutveckling på annat håll. Det innebär fler tillgängliga och kompetenta läkare, sjuksköterskor, socionomer och chefer, som bidrar till en bättre vård och social omsorg.

Tar ni fullt arbetsgivaransvar?

Ja. För oss är det en självklarhet.

Vad erbjuder ni för förmåner?

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, kollektivavtal, tjänstepension, friskvård och i många fall även ersättning för boende och resa, beroende på var ditt nästa uppdrag är.

Hur söker man ett jobb via er?

Börja med att skapa ett konto och registrera ditt CV. De flesta jobben finns listade här på webbplatsen, du ser dem under fliken Lediga jobb – välj bara den yrkeskategori du tillhör. Om du inte hittar något som passar just nu är chansen stor att det dyker upp senare, så håll utkik.

Hur kontaktar jag er?

Mellan 07:00 och 21:00 på helgfria vardagar är du välkommen att ringa oss på 08-555 656 40. Du kan även skicka e-post till oss dygnet runt på dedicare@dedicare.se, vi återkommer till dig inom en timme efter öppningstid.

När får jag svar på min ansökan?

Om du har sökt ett jobb via oss får du alltid en bekräftelse via e-post på att vi tagit emot din ansökan. Där får du dessutom den information du behöver och uppgifter till din kontaktperson.

Vad händer om jag inte trivs på jobbet?

Som din arbetsgivare gör vi allt vi kan för att bidra till att du trivs på din arbetsplats. Vill du av något skäl trots det avsluta din anställning så kan du göra det enligt avtalad uppsägningstid.

Vad betyder namnet ”Dedicare”?

Ordet ”care” i Dedicare syftar till att vi är verksamma inom vård och social omsorg, men för oss betyder begreppet mer än så. Vi har en humanistisk grundsyn med en särskild omtanke för våra konsulter och medarbetare. Det engelska ordet ”dedication” uttrycker en annan sida av vårt sätt att vara. Våra medarbetare är engagerade och entusiastiska och vi brinner för att tillföra kompetens till vård- och omsorgssektorn. Det är så vi hjälper till att säkerställa en trygg och tillgänglig vård och social omsorg för alla.