Distriktsköterska – Jobb

Distriktsköterska och söker nytt jobb? Vi erbjuder fasta tjänster och konsultuppdrag för dig som söker större frihet och vill ha mer tid till livet. Ta nästa steg i karriären med oss! 

Jobba som distriktsköterska med Dedicare

Att jobba som distriktsköterska på uppdrag ger dig större frihet men med bibehållen trygghet. Med oss är du ansluten till kollektivavtal och du får fina förmåner där resa och boende ofta ingår om du byter ort. Tillsammans hittar vi ett uppdrag som matchar dina erfarenheter, och en verksamhet som passar just dig. Med oss jobbar du på dina villkor.

Utöver konsultuppdrag erbjuder vi även fasta tjänster på bra arbetsplatser. Ta steget och upptäck alla fördelar med att jobba som distriktsköterska med Dedicare! 

Distriktsköterska – Lediga jobb över hela landet

Som distriktsköterska hos Dedicare kan du välja mellan många spännande möjligheter i hela Sverige och Norden. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas i din karriär och samtidigt uppleva nya arbetsmiljöer och platser. Oavsett om du är ny i branschen eller har lång arbetslivserfarenhet, hjälper vi dig att hitta ditt nästa uppdrag eller jobb. 

Hitta lediga distriktsköterskejobb

Här har vi samlat ett urval av våra lediga distriktsköterskejobb. Vi har fler jobb som distriktsköterska är vad som ligger publicerat här så tveka inte att lämna en intresseanmälan i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform