Socialsekreterare – Jobb

Socialsekreterare och söker nytt jobb? Vi erbjuder uppdrag och fasta tjänster för dig med erfarenhet av myndighetsutövning inom ekonomiskt bistånd, barn- och ungdom, missbruk, socialpsykiatri, äldreomsorg och LSS. Med oss får du chans till nya utmaningar med större frihet och vi ger dig alla möjligheter att växa i karriären. Vi har lediga jobb som socialsekreterare runt om i Norden. 

Jobba som socialsekreterare med Dedicare

Väljer du att jobba som socialsekreterare med Dedicare behöver du aldrig välja mellan trygghet och flexibilitet. Med oss är du ansluten till kollektivavtal, du får tjänstepension, förmånliga försäkringar och i många fall ersättning för resa och boende. Dessutom får du möjlighet att själv välja arbetsplats, arbetstakt och arbetstid. Vi rekryterar även till fasta tjänster för dig som hellre vill ha ett permanent jobb.  

Hitta lediga jobb som socialsekreterare

Letar du efter lediga jobb som socialsekreterare? Här hittar du ett urval av våra lediga uppdrag och tjänster. Vi har även många spännande jobb som inte presenteras här så tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns för dig. Vi matchar dig med en verksamhet som passar dina drivkrafter och kunskaper, och där du har alla möjligheter att trivas. 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform