Hoppa till innehåll

Hyrläkare – Jobb

Jobba som hyrläkare för Dedicare
Att jobba som hyrläkare via oss på Dedicare ger dig fler valmöjligheter och större frihet att välja när, var och hur du vill utföra ditt viktiga arbete. Oavsett om du är i början av karriären, eller har många år som specialistläkare i bagaget, får du som bemanningsläkare chansen att utvecklas och göra skillnad genom ditt uppdrag.
Bemanningsläkare – tryggt och flexibelt
Dedicare är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har funnits i branschen sedan 1996. När du arbetar som hyrläkare hos oss får du tillgång ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Vi samarbetar med många olika arbetsgivare, vilket betyder att vi alltid kan erbjuda dig utvecklande uppdrag som bemanningsläkare över tid. Och du kan känna dig trygg med att vi hittar en verksamhet som matchar just dina kunskaper och drivkrafter. Du omfattas också av kollektivavtalsenliga försäkringar och vi hjälper till med allt från resa till boende.
Sök läkarjobb över hela Sverige – och världen
Du hittar lediga jobb som läkare över hela landet. Vi hjälper även till med rekrytering om du hellre vill ha en fast tjänst. För dig som vill söka nya äventyr utomlands erbjuder vi också jobb i Norden, till exempel som läkare i Norge, och på andra platser i världen. Vill du veta mer vilka möjligheter som finns just för dig? Kontakta oss direkt så berättar vi mer.
Fördelar med att jobba som läkare inom bemanning
Oavsett var du väljer att arbeta, så är fördelarna många med att jobba som läkare inom bemanning hos Dedicare. Allt handlar om vem du är och vad just du vill uppnå i din karriär. Nedan hittar du några exempel på vilka fördelar att jobba som bemanningsläkare via oss medför.

Stor flexibilitet. Vi har avtal med de flesta regioner, många kommuner och andra privata verksamheter. Du väljer själv var och hur du vill jobba – som anställd eller konsult via ditt eget bolag.
Styr över din egen tid. Som bemanningsläkare får du tid över till det som betyder mest; familj, resor, vänner och fritidsintressen.

En dedikerad kontaktperson. Din konsultchef finns alltid med dig längs vägen som bollplank och rådgivare.
Personlig utveckling. Som konsult får du chansen att uppleva nya platser och träffa nya människor. Låt dig inspireras och dra lärdom av alla erfarenheter inför ditt nästa uppdrag.

Hitta lediga jobb som läkare
Här hittar du som är intresserad av att bli hyrläkare lediga uppdrag. Din kompetens är efterfrågad hos många arbetsgivare och du kommer att vara efterlängtad och behövd på din nya arbetsplats. Lämna din intresseanmälan via knappen längst ner eller kika igenom lediga jobb för läkare nedan. Tillsammans ser vi till att du hittar ditt drömjobb!

Du kan också kontakta oss direkt. Vi har alltid fler tjänster än de vi annonserar här på hemsidan.

Läs mer och hitta lediga jobb inom din specialistroll här. Nästan alla typer av läkare kan hitta jobb via oss, så om du inte hittar din roll nedan är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Allmänspecialist
Psykiatriker

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Läkare
Din sökning gav 27 träffar.

Dedicare söker ögonläkare till Åland

Stockholms län 2023-09-28

Dedicare Doctor söker Ögonläkare för konsultuppdrag! Vi söker dig som är ögonläkare och vill arbeta som konsult inom Sjukvården Åland. Vi har ett stort antal kunder både inom den privata och offentliga sektorn, vilket gör att vi kan erb

Dedicare söker läkare till Gävleborg

Stockholms län 2023-09-28

Dedicare Doctor söker läkare för konsultuppdrag! Vi söker dig som är läkare och vill arbeta som konsult. Vi har ett stort antal kunder både inom den privata och offentliga sektorn, vilket gör att vi kan erbjuda dig som resursläkare intressanta uppdrag m

Dedicare söker läkare till Västernorrland

Stockholms län 2023-09-28

Dedicare Doctor söker läkare för konsultuppdrag i Västernorrland! Vi söker dig som är läkare och vill arbeta som konsult. Vi har ett stort antal kunder både inom den privata och offentliga sektorn, vilket gör att vi kan erbjuda dig som resursläkare

Dedicare söker läkare till Västmanland

Stockholms län 2023-09-28

Dedicare Doctor söker läkare för konsultuppdrag i Västmanland! Vi söker dig som är läkare och vill arbeta som konsult. Vi har ett stort antal kunder både inom den privata och offentliga sektorn, vilket gör att vi kan erbjuda dig som resursläkare in

Leg läkare till företagshälsovård

Stockholms län 2023-09-28

Dedicare söker leg läkare till företagshälsovård i Norrtälje! Nu söker vi på Dedicare leg läkare för konsultuppdrag på 20% i Norrtälje. Uppdraget beräknas börja omgående fram till årsskiftet med stor chans till f&o

Dedicare söker läkare till vårdcentral

Stockholms län 2023-09-27

Dedicare Doctor söker läkare för konsultuppdrag! Vi söker dig som är läkare och vill arbeta som konsult inom primärvård. Vi har ett stort antal kunder både inom den privata och offentliga sektorn, vilket gör att vi kan erbjuda dig som resurslä

;