Hitta konsulter inom vård, Life Science industrin och socialt arbete

Konsulter och rekrytering inom vård, Life Science industrin och socialt arbete med Dedicare

Vår spetskompetens är att hitta, attrahera och matcha kompetens utifrån våra kunders behov. Genom att använda våra konsulttjänster, bemanningslösningar eller hjälp med rekrytering får du möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet – att bedriva vård, social omsorg eller verksamhet inom Life Science.

Varför jobba med oss?

Med över 25 års erfarenhet är vi störst i Norden på rekrytering och bemanning inom vård, Life Science och socialt arbete. Vi har avtal med 20 av 21 regioner i Sverige och samarbetar med privata verksamheter i samtliga. Vår innepersonal är i många fall utbildade undersköterskor, sjuksköterskor och socionomer. I vår senaste undersökning fick vi 9 av 10 i både kund- och konsultnöjdhet.

Genom vår mångåriga erfarenhet av kompetensförsörjning och det faktum att flera av oss själva har jobbat inom vården, life science industrin eller med socialt arbete har vi en god förståelse för vad som krävs. Du kan även känna dig trygg med att din inhyrda personal jobbar under bra villkor då vi är auktoriserade och Dedicare-konsulter omfattas av kollektivavtal och får tjänstepension.

Konsulttjänster

Många kunder använder våra konsulttjänster som ett strategiskt komplement till sin egen personalstyrka, för att skapa bra arbetsmiljö och möjlighet till återhämtning eller utveckling för den egna personalen. Vår spetskompetens är att hitta, attrahera och matcha kompetens utifrån våra kunders behov.

Rekrytering

Vi erbjuder snabbt rätt, engagerad och kompetent personal inom vård och socialt arbete. Med ett stort nätverk och erfaren personal hjälper vi dig genom hela rekryteringsprocessen. Rekryteringen genomförs alltid av personal med personlig erfarenhet av att jobba inom vård och/eller socialt arbete. Läs mer om rekrytering.

Bemanningslösningar

En skräddarsydd lösning, där Dedicare tar totalansvar för allt  rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent och erfaren personal. En dedikerad kontaktperson håller ihop lösningen från vår sida och finns där för er under hela samarbetet. Läs mer om bemanningslösningar.

Våra kompetenser

Dedicare möter Arcademy

Våra kunder berättar

Dedicare på Gröna listan över jämställda börsbolag

Läs mer

Dedicare möter - Psykologkonsulten Maria

Våra konsulter berättar

Dedicare löser lediga tjänster i vården med AI-teknik

Läs mer