Hoppa till innehåll

Livet som Psykolog på Dedicare

Hitta ditt drömjobb som psykolog

Som psykologkonsult hos oss får du friheten att utvecklas, både i din yrkesroll och som människa. Du får mer tid över och en bättre balans mellan arbetet och livet utanför. Vi söker nu främst skolpsykologer till Stockholms stad, men vi har psykologuppdrag inom många andra områden runt om i landet.

Låter det spännande? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att berätta mer om vilka möjligheter som finns för just dig, nu eller i framtiden.

Uppdrag i fokus: Skolpsykolog i Stockholm

Är du intresserad av ett omväxlande och utmanande arbete som inom skolan? Som skolpsykolog får du chansen att arbeta hälsofrämjande och förebyggande på organisations-, grupp- och individnivå. Du får också möjlighet att bidra med ett psykologiskt perspektiv i skolan, genom kunskap, analys och åtgärder såsom konsultation och handledning för pedagogisk personal. Vi har uppdrag inom förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och grundsärskolan.

Uppdrag i hela landet

Dedicare är ledande i Norden och hos oss arbetar över 200 legitimerade psykologer specialiserade inom olika områden. Dessutom har vi mer än 50 upphandlade avtal med kommuner runt om i Sverige, samt exklusiva avtal inom skola, barn- och ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin, företagshälsovård, smärtkliniker samt digitala vårdtjänster. Därför kan du alltid känna dig trygg med att vi hittar just ditt jobb, när du vill ha det.

Dina förmåner

Bli din egen chef och få frihet att styra din arbetstid, samtidigt som du får trygga anställningsvillkor. Kollektivavtal, friskvård, försäkringar och tjänstepension är bara några av dom förmåner du får när du är psykologkonsult hos oss. Dessutom får du personlig kontakt med din konsultchef som hjälper dig att utvecklas i karriären och tar hand om allt det praktiska. Allt för att du ska kunna fokusera på dig och det du är bäst på.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på att höra mer om livet som konsult eller om ett specifikt uppdrag? Vi hör gärna mer om dig och hur vi kan möta just dina behov. Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Lediga uppdrag som psykolog

Här kan du se vilka lediga jobb vi har ute just nu för dig som är psykolog. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här, gör en intresseanmälan så hjälper vi dig att hitta drömuppdraget just för dig. Du kan även ringa direkt på +46 8-555 656 74 eller +46 8-555 656 32, eller skicka e-post till psykolog@dedicare.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Psykolog
Din sökning gav 0 träffar