Hoppa till innehåll

Lediga jobb – fysioterapeut/sjukgymnast

Jobba som konsult – fysioterapeut
Är du nyfiken på livet som konsult? Utforska dina möjligheter med oss på Dedicare! Här hittar du våra lediga jobb i Sverige och runt om i Norden. Ta steget nu och sök efter de tjänster och platser som intresserar dig.

Du kan också skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig att hitta ditt drömuppdrag bland alla lediga jobb som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi har alltid fler uppdrag än de vi annonserar och vi erbjuder även fasta tjänster.
Upplev nya möjligheter som konsult
Som konsult med Dedicare har du många spännande uppdrag att välja mellan. Med oss kan du jobba nära där du bor, längre bort i Sverige eller till och med i Norge, Danmark eller Finland. Att jobba som konsult hos Dedicare ger dig alla förutsättningar att utveckla din karriär och uppleva nya platser och arbetsmiljöer.

Som konsult hos Dedicare får du fler möjligheter, samma trygghet. För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av ditt uppdrag och att du har ett jobb på dina villkor.

Se ett urval av våra lediga uppdrag här nere och börja sök redan idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att få tillgång till alla lediga jobb. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Fysioterapeut/sjukgymnast
Din sökning gav 2 träffar.

Leg. Fysioterapeut sökes till konsultuppdrag!

Norrbottens län 2024-05-30

Är du intresserad av konsultyrket eller arbetar du redan som konsult och är intresserad av att konsulta genom Dedicare och höra mer om våra förmåner och uppdrag? Vi vill gärna höra mer av dig! Om oss: Dedicare söker en legitimerad fysioterapeut till Gällivare. Vi står för resor och boende...

Dedicare söker Fysioterapeuter

Västerbottens län 2024-05-30

Är du en passionerad fysioterapeut som söker nya utmaningar? Vi söker nu Leg fysioterapeuter som är redo att ta sig an nya uppdrag. Vi söker dig med minst två års erfarenhet av yrket.  Hos oss får du möjlighet att arbeta med en mångsidig klientbas och använda de senaste behandlingsmetoderna...

;