Hoppa till innehåll

Lediga jobb – fysioterapeut/sjukgymnast

Jobba som konsult – fysioterapeut
Är du nyfiken på livet som konsult? Utforska dina möjligheter med oss på Dedicare! Här hittar du våra lediga jobb i Sverige och runt om i Norden. Ta steget nu och sök efter de tjänster och platser som intresserar dig.

Du kan också skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig att hitta ditt drömuppdrag bland alla lediga jobb som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi har alltid fler uppdrag än de vi annonserar och vi erbjuder även fasta tjänster.
Upplev nya möjligheter som konsult
Som konsult med Dedicare har du många spännande uppdrag att välja mellan. Med oss kan du jobba nära där du bor, längre bort i Sverige eller till och med i Norge, Danmark eller Finland. Att jobba som konsult hos Dedicare ger dig alla förutsättningar att utveckla din karriär och uppleva nya platser och arbetsmiljöer.

Som konsult hos Dedicare får du fler möjligheter, samma trygghet. För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av ditt uppdrag och att du har ett jobb på dina villkor.

Se ett urval av våra lediga uppdrag här nere och börja sök redan idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att få tillgång till alla lediga jobb. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Fysioterapeut/sjukgymnast
Din sökning gav 0 träffar.
;