Dedicare söker sjuksköterskor för varierande uppdrag!


Dedicare söker
Dedicare söker för kunds räkning sjuksköterskor till flera spännande uppdrag i Sundsvall och närliggande regioner.

I dagsläget söker vi främst dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta inom medicinavdelning, kirurgisk avdelning, ortopedisk avdelning och med barn. Har du andra erfarenheter vill vi gärna komma i kontakt med dig för att berätta vad vi kan erbjuda som matchar din erfarenhet och dina önskemål.

Som konsult för Dedicare väljer du själv var du vill jobba samt om du vill jobba heltid eller deltid. Är du anställd sjuksköterska på Dedicare får du kontinuerligt erbjudanden om uppdrag som passar dig. För oss på Dedicare är det viktigt att du som konsult får bestämma själv över din tid vilka uppdrag som du vill jobba med!

Ort
Sundsvall

Arbetsuppgifter
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård

Om arbetsgivaren
Dedicare är ett av Nordens största bemanningsförteag för sjuksköterskor, läkare och socionomer. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension för alla våra anställda konsulter.

Som anställd på Dedicare Nurse får du en konsultchef som har personalansvar för dig och som du har regelbunden kontakt med. Din konsultchef ansvarar för att du är på en arbetsplats där du trivs, har en god arbetssituation och får utvecklas i den riktning som du önskar. Vi värnar om den personliga relationen!

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Göteborg, Umeå, Stjördal, Oslo och Helsingfors.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!